Мапа порталу

Медики підбили підсумки роботи за 1 півріччя 2015 року

Хвороби органів кровообігу, онкологічні хвороби та інфекційні захворювання частіше за інших мучать жителів Миколаєва і вбивають. Такі статистичні дані, які сьогодні, 7 серпня, під час засідання міської медичної колегії оприлюднила Лариса Дергунова, начальник міського управління охорони здоров'я.

- У першому півріччі 2015 року зареєстровано 3915 хворих з вперше поставленим діагнозом стенокардія, з них 2013 хворих працездатного віку. Всім хворим при постановці на облік необхідно визначити остаточний коронарний резерв, провести коронарографію, при виявленні патологій - реконструкційну операцію. Проте всього 500 хворих пройшли додаткові тести. Цього вкрай недостатньо, також низький відсоток госпіталізації для профілактики цього захворювання, - розкритикувала Лариса Дергунова роботу медиків з пацієнтами, що страждають хворобами органів кровообігу.

Начальник управління охорони здоров'я звернула увагу й на те, що в інфарктному відділенні сьогодні є можливість проведення антитромбоцитарної, антикоагуляційної терапії. Тільки лікарі повинні своєчасно направляти пацієнтів на лікування.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/mediki070815)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: