Мапа порталу

У Центральному районі провел рейд проти "стихійки", склали 2 адмінпротоколи

22.03.2018 представниками відділу з координації торгівлі та підприємництва адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради сумісно з представником ГФ «Сокіл» організовано та проведено рейд з питання ліквідації стихійної торгівлі по пр. Героїв України (зупинка громадського транспорту «Шкільна», «Ательє», у напрямку руху до Тернівського роздоріжжя).

Керуючись ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, п. 12.2.21 (здійснення торгівлі в не відведених для цього місцях та без відповідного на це дозволу) «Правил благоустрою, санітарного утримання території, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 16.05.2013 № 28/10, представниками адміністрації Центрального району складено 2 адміністративних протоколи.

З громадянами, які здійснювали незаконну торгівлю, проведена роз’яснювальна робота щодо недопущення стихійної торгівлі у не відведених для цього місцях.

Стихійна торгівля була припинена. Порушників запрошено на чергове засідання адміністративної комісії для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Адміністрація Центрального району 

IMAGE FOLDER (/files/News/22032018_4)

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: