Мапа порталу

Зручно та інформативно: відкрита мапа Миколаєва поповнюється новими наборами даних

У Миколаєві, згідно з дорученням  в.о. міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової, продовжується робота з наповнення веб-сервісу «Відкрита мапа міста».

Нагадаємо, що 18 грудня 2017 року комунальне підприємство «Міський інформаційно-обчислювальний центр» Миколаївської міської ради запустило веб-сервіс, де було розміщено дані про офіційно затверджені місця здійснення святкової торгівлі новорічними ялинками та прикрасами на території м. Миколаєва.

Робота з оновлення даних триває. У зв’язку з розробкою реєстру зовнішньої реклами у Миколаєві, на даний час городяни вже мають можливість ознайомитися з інформацією щодо розміщення рекламних конструкцій на проспекті Центральному, проспекті Миру, проспекті Героїв України, вул. Соборній.

При чому на онлайн-мапі вказано не лише адресу, де розміщена реклама, але й оприлюднено дані про власника, наявність дозволу та термін дії дозвільних документів.

На карту, що розміщена за посиланням https://openmap.mkrada.gov.ua, також нанесено інші відкриті набори даних: тимчасові споруди на вул. Соборній (за результатами інвентаризації департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції) та зупинки громадського транспорту, офіційні місця тимчасової торгівлі квітами і сувенірами в період святкування Міжнародного жіночого дня з 4 по 8 березня.

Реєстр зовнішньої реклами у Миколаєві розроблено позаштатним радником Миколаївського міського голови Оленою Трифоновою.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: