Мапа порталу

По вулиці Соборній проведено рейд: підприємців поінформували про необхідність демонтажу незаконно розміщених об'єктів

У Миколаєві триває процес упорядкування розміщення тимчасових споруд відповідно до діючих норм законодавства.

Так, у понеділок, 12 лютого, працівниками департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради було проведено рейд по вулиці Соборній, у ході якого підприємців поінформовано про  порядок  проведення демонтажу  незаконно розміщених  об’єктів  торгівлі  на території міста Миколаєва.

Особам, які ведуть підприємницьку діяльність по вул. Соборній, повідомлено про рішення виконкому міської ради, згідно з яким їм було відмовлено у продовженні терміну дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасових споруд.

Підприємцям також вручили відповідне попередження про термін, протягом якого вони повинні самостійно демонтувати тимчасові споруди та упорядкувати прилеглу територію.

- У січні 2018 року виконавчий комітет міської ради погодив рішення про відмову у продовженні терміну дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасових споруд по вул. Соборній у кількості 13 об’єктів, а також доручив підприємцям упорядкувати займану територію в строк до 22 лютого. Відбулось  засідання  комісії з впорядкування об’єктів торгівлі, проведено певну підготовчу роботу. Вже у понеділок працівники департаменту спільно з поліцією міста  провели рейд та вручили підприємцям відповідне попередження, - повідомив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради Андрій Єрмолаєв.

Андрій Єрмолаєв підкреслив, що у разі закінчення терміну дії дозволу на продовження оренди, суб’єкт господарювання протягом 10 діб зобов’язаний звільнити земельну ділянку.

- Після вручення попередження у підприємців є 10 діб, щоб добровільно демонтувати тимчасову споруду, у іншому випадку її буде демонтовано примусово, - резюмував Андрій Єрмолаєв.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/13022018_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: