Мапа порталу

Місто підтримає правоохоронні органи, виділивши кошти на програму «Правопорядок»

Члени виконкому підтримали проект рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.01.2015 №45 / 5« Про міський бюджет міста Миколаєва на 2015 рік». 24 липня про проект рішення на засіданні виконкому доповіла Валентина Бондаренко, заступник міського голови - директор департаменту фінансів міської ради.

Зміни передбачають виділення коштів у сумі 1 млн. 318 тисяч гривень на виконання заходів, передбачених програмою профілактики злочинності на території міста Миколаєва «Правопорядок».

Фінансовий ресурс виділяється головному розпоряднику коштів - виконавчому комітету міської ради - у вигляді субвенцій державному бюджету на придбання спеціального обладнання та оргтехніки: для Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області - 698 тисяч гривень, для управління служби безпеки України в Миколаївській області - 620 тисяч гривень.

- У рамках програми підтримки правоохоронних органів та програми боротьби з тероризмом ми даємо цю субвенцію з міського бюджету, - зазначив мер Юрій Гранатуров. - Це життєва необхідність, спрямована тільки на одне: безпеку жителів міста.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/174)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: