Мапа порталу

За дорученням мера Юрія Гранатурова в Корабельному районі розмістять абонентську службу «Миколаївводоканал»

Незабаром в Корабельному районі працюватиме абонентська служба «Миколаївводоканал». Місцевим жителям більше не доведеться їхати в інший кінець міста для здійснення розрахунків і платежів.

З таким проханням мешканці району звернулися до міського голови кілька днів тому, під час особистого спілкування з мером, який перебував у Корабельному районі з робочою поїздкою. Юрій Ісайович тоді відвідав три багатонаселених двори, на території яких в рамках міської програми «Миколаївський двір» вже почалися комплексні роботи з благоустрою.

Там на місці Юрій Гранатуров доручив своєму заступнику з питань житлово-комунального господарства Валентину Гайдаржи відпрацювати це питання і зробити все, щоб людям було зручно здійснювати платежі.

Сьогодні, 24 липня, Валентин Васильович в ході засідання виконкому міської ради доповів про хід виконання доручення: «Абонентська служба буде розміщуватися в приміщенні за адресою: вул.Артема, 1а, яке знаходиться на балансі КП« Гуртожиток ». В даний момент йде процедура оформлення необхідних документів - виготовлення технічного паспорта, оцінки та іншого». Валентин Васильович зазначив, що місто постарається мінімізувати витрати, щоб не перекладати їх на плечі городян. Протягом трьох тижнів підготовчі роботи будуть завершені.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/171)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: