Мапа порталу

Експертна група розглянула доопрацьовані проекти, подані миколаївцями у рамках програми «Громадський бюджет м.Миколаєва»

Сьогодні, 10 січня, в міській раді відбулось засідання експертної групи з питань Громадського бюджету, до складу якої увійшли представники виконавчих органів міської ради, фахові спеціалісти та представники громадськості.

В ході заходу експерти розглянули проекти, які були подані городянами в рамках програми «Громадський бюджет м.Миколаєва» і до яких під час попереднього аналізу були висунуті певні зауваження.

- Сьогодні ми розглядаємо ті проекти, які направлялися на доопрацювання, - сказала директор департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко, відзначивши, що миколаївці подали 117 проектів,  які можуть фінансуватися з міського бюджету.

У підсумку проекти, відкореговані відповідно до зауважень експертів, були допущені до наступного етапу – відкритого голосування.

Нагадаємо, що в межах громадського бюджету 101 миколаєвець подав 117 проектів на загальну суму 56,12 млн.грн.

Крім того, у Миколаєві завершився етап попереднього аналізу проектів, поданих городянами в рамках програми "Громадський бюджет" на 2018 рік.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/100118)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: