Мапа порталу

У Миколаєві завершився етап попереднього аналізу проектів, поданих городянами в рамках програми "Громадський бюджет" на 2018 рік

У четвер, 28 грудня, у Миколаєві завершився етап попереднього аналізу проектів, поданих городянами для реалізації за рахунок міського бюджету у 2018 році.

Протягом трьох днів члени експертної групи з питань Громадського бюджету м.Миколаєва, до складу якої увійшли представники виконавчих органів міської ради, фахові спеціалісти та  представники громадськості, розглянули 117 поданих проектів та озвучили  авторам свої зауваження.

Як зазначила директор департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко, за рахунок громадського бюджету можуть бути реалізовані проекти будь-якого спрямування, однак при цьому конкурсні ідеї повинні відповідати усім вимогам та не суперечити нормам чинного законодавства.

- У ході засідань експерти провели комплексний аналіз усіх поданих проектів щодо можливості їх реалізації у 2018 році, деякі з них за згодою авторів направлені на доопрацювання. 18 січня на офіційному веб-сайті міської ради буде опублікований список проектів громадян, які за рішенням експертної групи будуть допущені до загальноміського голосування, - повідомила Тетяна Шуліченко.

Зазначимо, що відповідно до Положення про Громадський бюджет м. Миколаєва, після проведення загальноміського голосування координаційною радою будуть визначені проекти-переможці конкурсу, обсяг фінансування та їх виконавці.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 20 жовтня у Миколаєві завершився перший етап - подання проектів бюджету участі, що реалізується в рамках програми “Громадський бюджет м. Миколаєва” на 2018 рік. 101 миколаєвець  подав 117 проектів на загальну суму 56,12 млн.грн. З них 66 великих та 51 малий проект.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/28122017_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: