Мапа порталу

Віце-мер Євген Шевченко провів зустріч зі студентами за підсумками їх стажування у департаменті праці та соціального захисту населення міської ради

Заступник міського голови Євген Шевченко і директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Сергій Бондаренко зустрілися зі студентами, які протягом двох тижнів проходили стажування в районних управліннях департаменту з ініціативи громадської організації «Молодь за права людини».

15 молодих миколаївців ознайомилися з обсягом роботи департаменту та його структурних підрозділів, вивчили посадові обов'язки фахівців, а також самі взяли активну участь в оформленні документів, консультуванні громадян.

Євген Шевченко подякував молоді за допомогу, зазначивши, що вона дуже своєчасна: «Оскільки сьогодні йде процес оформлення субсидій, різко зросла кількість миколаївців, які звертаються до органів соціального захисту».

Сергій Бондаренко підтвердив - кількість звернень громадян зросла у 6 разів! По пільгах треба прийняти 27 тисяч сімей.

- Ви переконалися, що, незважаючи на літній період і відпустки, миколаївці дуже активно відвідують районні управління департаменту соцзахисту. Кожен з вас на своїй ділянці допоміг міській громаді отримати державні гарантії у вигляді субсидії. Сподіваємося, що така практика продовжиться. Адже на нас очікує ще більш складний період в роботі служб соціального захисту - опалювальний сезон. Ми будемо раді вас бачити! - підсумував Сергій Миколайович.

Деякі молоді люди настільки відповідально поставилися до проходження стажування, що разом з фахівцями виходили на роботу і по вихідних. А на запитання віце-мера про те, як вони оцінюють свою практику, відповіли: «Було непросто!»

Євген Шевченко урочисто вручив молодим миколаївцям сертифікати про проходження стажування в органах місцевого самоврядування.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/161)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: