Мапа порталу

1 грудня у міській раді проведено перший етап конкурсу на посаду начальника управління освіти - письмовий іспит

У п’ятницю, 1 грудня, пройшов перший етап відкритого конкурсного відбору на посаду начальника управління освіти Миколаївської міської ради, у якому взяли участь шість претендентів.

Нагадаємо, що заяви на участь у конкурсі подали Веліховська Алла Борисівна; Левченко Леся Олександрівна; Осипова Олена Віталіївна; Секкер Галина Олександрівна; Селіванова-Зеркаль Ірина Олександрівна; Удовиченко Олена Олександрівна.

Заступник міського голови, керівник конкурсного комітету Юрій Степанець озвучив основні вимоги, які висувалися до кандидатів на посаду та коротку інформацію про кожного претендента.

Веліховська Алла Борисівна, закінчила Миколаївський державний педагогічний інститут ім. Бєлінського та здобула кваліфікацію вчителя математики, у 2012 році присуджено науковий ступінь кандидата педагогічних наук із спеціальності теорія і методика професійної освіти, у 2015 році присвоєно вчене звання доцента кафедри природничо-математичної освіти та інформаційних технологій. З серпня 2015 року до лютого 2017 року обіймала посаду директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської ОДА.

Левченко Леся Олександрівна,  закінчила Одеський державний університет ім. І.І.Мечникова та здобула кваліфікацію політолога викладача соціально-політичних дисциплін,у 2003 році присуджено науковий ступінь кандидата політичних наук, у 2005 році присвоєно вчене звання доцента кафедри політичних наук. З жовтня 2012 року по цей час працює доцентом кафедри політичних наук Чорноморського державного університету  ім. П.Могили.

Осипова Олена Віталіївна, закінчила Миколаївський державний педагогічний інститут та здобула кваліфікацію вчителя російської мови і зарубіжної літератури, практичний педагог у закладах освіти, у 2007 році закінчила національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова інститут післядипломної освіти та здобула кваліфікацію менеджера-економіста. З лютого 2014 року по цей час – завідувач ДНЗ  № 20.

Секкер Галина Олександрівна, закінчила Миколаївський державний педагогічний інститут та здобула кваліфікацію вчителя української мови і літератури, зарубіжної літератури, у 2010 році закінчила Миколаївський університет  ім. В.О.Сухомлинського та здобула кваліфікацію психолога. З липня 2016 року по цей час працює завідувачем навчально-методичного відділу приватного закладу «Морський інститут післядипломної освіти          ім.  Ф.Ф.Ушакова»  м. Миколаєва.

Селіванова-Зеркаль Ірина Олександрівна, закінчила Миколаївський державний педагогічний інститут та здобула кваліфікацію вчителя історії, у 2016 році здобула науковий ступінь кандидата історичних наук. З серпня 1997 року  працює вчителем історії ЗОШ №19 м. Миколаєва.

Удовиченко Олена Олександрівна, закінчила Ворошиловградський державний педагогічний інститут ім. Т.Г.Шевченка та здобула кваліфікацію вчителя історії і суспільствознавства. З серпня 2015 року по цей час працює заступником директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації – начальником управління освіти та ресурсного забезпечення.

Відзначимо, що відповідно до кваліфікаційних вимог, кандидати на посаду начальника управління освіти міської ради повинні мати стаж роботи за фахом на державній службі або на службі в органах місцевого самоврядування не менше 5 років та післядипломну освіту у галузі знань «Державне управління». Всі учасники першого етапу конкурсного відбору не відповідають зазначеним вимогам. Їм про це повідомила кадрова служба з відповідним обґрунтуванням. Проте остаточне рішення, відповідно до законодавства, приймає конкурсна комісія. Кандидати наполягали на участі у конкурсі і були допущені до конкурсу, адже всі перебувають у рівних умовах.

Відзначимо, що до конкурсної комісії звернувся заступник міського голови Євген Шевченко, який також висловив прохання допустити до конкурсу всіх претендентів.

-       Галузь дуже важлива та потребує відповідального керівника, - сказав Євген Шевченко.

Юрій Степанець пояснив, що кожен учасник конкурсу протягом години повинен відповісти на п’ять питань, кожен з яких оцінюватиметься за 5-бальною шкалою. До участі у другому етапі, співбесіді, будуть допущені ті, хто набрав не менше 13 балів.

Результати письмового етапу конкурсу оприлюднять 6 грудня 2017 року.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/osvitt)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: