Мапа порталу

У Миколаєві «антикорупційний департамент» очищує Варварівський міст від рекламних щитів

Сесійним рішенням Миколаївської міської ради було прийнято вжити заходів щодо демонтажу незаконно розміщеної реклами на території міста, в тому числі, рекламних щитів, що встановлені на Варварівському мості.

У п’ятницю, 17 листопада було проведено огляд рекламних конструкцій на опорах на Варварівському мості, які були визнані аварійними, після чого КП «ЕЛУ автодоріг», КП «ХУМС» склали відповідні акти, на основі яких вирішили зняти рекламні щити. Також безпеку процесу демонтажу незаконно встановлених рекламних щитів забезпечували: патрульна поліція міста Миколаєва, відділ безпеки дорожнього руху, відповідні органи з питань реклами.

image

Слід зазначити, що всього на мості було встановлено більше 40 рекламних лайтбоксів, протягом двох годин за допомоги вищезазначених структур було демонтовано більше 10-ти рекламних конструкцій, про що розповів директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв, який протягом 3-х днів після оформлення відповідних документів організував процес демонтажу та проконтролював хід його виконання.

«До кінця понеділка, 20 листопада, буде демонтовано всі інші рекламні щити на Варварівському мості. Справа в тому, що процесом демонтажу ми заважаємо дорожньому руху на мості, тому знімати рекламні конструкції необхідно в певний час доби, коли на дорозі якомога менше автомобільних засобів, інакше ми можемо спровокувати затори, до того ж на мосту є односторонній рух», - зазначив Андрій Єрмолаєв.

image

image

Наступний крок – обмеження транспортного руху на Варварівському мості, але, Андрій Єрмолаєв впевнений, що «необхідно зробити все можливе, щоб міст прослужив якомога більше часу».

Крім того, роботи з демонтажу різних форм зовнішньої реклами триває у мікрорайоні Соляні - прибрано 4 МАФи, у мікрорайоні Варварівка демонтовано 2 МАФи. 

image

image

image

image

Варто підкреслити, що в центрі міста Миколаєва з четверга, 16 листопада було встановлено близько 5-ти тимчасових споруд, які знаходяться там і сьогодні, однак департаментом внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції попередньо буде проведено перевірка стосовно законності їхнього розміщення, а потім прийматиметься рішення щодо подальших дій. 

 

Інформація управління апарату ММР


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: