Мапа порталу

У Миколаївській міській раді відкрили прес-центр для ЗМІ

У п’ятницю, 10 листопада, в Миколаївській міській раді відкрили прес-центр, облаштований для комфортної роботи представників засобів масової інформації. Нові стандарти роботи із ЗМІ мають сприяти ефективній взаємодії міської ради та її виконавчих органів з представниками четвертої гілки влади, а також забезпечити максимальну прозорість діяльності органів місцевого самоврядування.

В.о. міського голови-секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова у спілкуванні  з журналістами підкреслила, що вони мають бути ініціаторами процесів і проектів, які проходять у Миколаєві. Керівник міста закликала ЗМІ частіше торсати чиновників, ставити їм якнайбільше питань, а ті мають публічно звітувати перед  ЗМІ та громадою.

-      Це важлива організація відкритості влади. Зверніть увагу, як у нас пройшли публічні звіти: активно питання задавали лише на першому заході, на другий і третій захід майже ніхто не прийшов. Наше суспільство не готове задавати питання чиновникам, тому що розуміє - вони не дадуть відповідь. Я розраховую на представників засобів масової інформації, щоб ви розворушили це болото, - сказала Тетяна Казакова. – Відкритістю влади ми підвищимо рейтинг міста.

Директор департаменту міського голови Юлія Литвинова запросила представників ЗМІ разом обговорити організаційні моменти роботи прес-центру.

-    Усі ваші пропозиції та побажання, що стосуються організаційних питань та технічного забезпечення, будуть враховані. Якщо у вас виникає питання, яке потребує коментаря посадових осіб міської ради, наше завдання – взяти на себе усі клопоти щодо організації, забезпечити вам максимально комфортну роботу у цій будівлі, - зазначила Юлія Литвинова.

У приміщенні працює wi-fi, незабаром здійснюватимуться онлайн-трансляції пленарних засідань міської ради, засідань постійних комісій міської ради, виконавчого комітету, інших заходів за участі представників місцевої влади. 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/press-centr)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: