Мапа порталу

Комісія ММР з питань ЖКГ підтримала ідею Тетяни Казакової в питанні встановлення газових лічильників за рахунок міського бюджету

Комісія Миколаївської міськради з питань ЖКГ підтримала ідею в.о. міського голови-секретаря Миколаївської міської ради Тетяни Казакової в реалізації питання встановлення газових лічильників в багатоповерхових будинках за рахунок міського бюджета.

У вівторок, 7 листопада постійна комісія Миколаївської міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста  розглянула звернення Тетяни Казакової щодо розгляду питання стосовно можливостей вирішення питання встановлення індивідуальних газових лічильників мешканцям багатоквартирних будинків за рахунок перерозподілу бюджетних коштів 2017 року та передбачення у бюджеті на 2018 рік коштів. В результаті обговорення питання комісія 6 голосами рекомендувала сесії розглянути дане питання.

image

image

image

Нагадаємо, що 13 жовтня 2017 року Тетяна Казакова надала розпорядження заступникам міського голови (Мкртич Мкртичян, Валентина Бондаренко, Андрій Дадівєрін) винайти можливість виділення коштів з міського бюджету щодо встановлення індивідуальних газових лічильників в багатоквартирних будинках, що на території міста Миколаєва; директору департаменту ЖКГ Андрію Палько Тетяна Казакова доручила розробити програму встановлення газових лічильників.

Відомо, що в Миколаєві необхідно встановити приблизно 26 тисяч індивідуальних газових лічильників в багатоквартирних будинках.

За словами директора департаменту ЖКГ ММР Андрія Палько «виконати програму, враховуючи велику кількість потреб газових лічильників, за один рік непросто, але протягом двох років проект буде виконаний».

Як підкреслив Андрій Палько, зараз ведуться переговори з керівництвом ПАТ «Миколаївгаз» щодо можливості реалізації встановлення індивідуальних газових лічильників в багатоквартирних будинках на території міста Миколаєва:

«Якщо буде софінансування з ПАТ «Миколаївгаз» та міським бюджетом, встановлення газових лічильників буде виконано на 100 відсотків. Та якщо депутатський корпус ММР та народні депутати України долучаться та підтримають проект, департамент ЖКГ ММР зможе його реалізувати».

image

image

image

image

Однак, враховуючи всі складнощі, Андрій Палько пообіцяв, що до кінця 2017 року проект щодо встановлення індивідуальних газових лічильників в багатоквартирних будинках Миколаєва за рахунок бюджетних коштів міста почне свою реалізацію.

 

Інформація управління апарату ММР


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: