Мапа порталу

Депутати ММР та громада заслухають звіти першого заступника міського голови та підпорядкованих органів

Виконуюча обов`язки Миколаївського міського голови-секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова підписала розпорядження «Про публічне звітування першого заступника міського голови Андрія Дадівєріна, підпорядкованих виконавчих органів ММР, КП, керівників виконавчих органів ММР», а саме, департамент економічного розвитку, департамент НАП, управління комунального майна, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, відділ обліку та розподілу житла, відділ з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

image

«... Підготувати публічний звіт про проведену роботу за 9 місяців 2017 року та надати пропозиції щодо формування пріоритетів проекту бюджету на 2018 рік відповідного напрямку з обов`язковим оприлюдненням звіту до 10 листопада 2017 року на офіційному сайті ММР...», - говориться в дорученні.

image

image

Захід заслуховування публічних звітів вищезазначених осіб відбудеться у вівторок, 14 листопада, в 10.00 годині в сесійній залі Миколаївської міськради.

Запрошуємо представників громади, ЗМІ та депутатів Миколаївської міської ради для продуктивного спілкування з доповідачами.

 

Інформація управління апарату ММР 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: