Мапа порталу

Тетяна Казакова звернулася до керівників фракцій ММР з проханням терміново розглянути та опрацювати питання масових аварій на ПАТ «Миколаївська ТЕЦ»

Виконуюча обов’язки Миколаївського міського голови-секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова звернулася до керівників чотирьох фракцій, які представлені в міській раді, та на адресу постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, комунальної власності та благоустрою міста з проханням терміново розглянути питання стосовно масових аварій пориву труб опалення в багатоквартирних будинках (по тепловим магістралям міста), які виникли в результаті пуску тепла ПАТ «Миколаївська ТЕЦ», та розробити програму стосовно встановлення індивідуальних котелень (автономного опалення) в багатоквартирних будинках на території міста Миколаєва за рахунок місцевого бюджету.

image

На думку Тетяни Казакової, «місцева влада зобов`язана надати можливість мешканцям міста безперервно цілодобово отримувати тепло протягом всього опалювального сезону. В цьому році опалювальний сезон в місті почався вчасно, але розриття та ремонт теплових трас не повинні впливати на комфорт миколаївців. Люди взагалі мають право не вдаватися в подробиці відсутності опалення в їхніх домівках, - вони сплачують комунальні послуги, тому мають повне право отримувати тепло».

«Депутати добре ознайомлені з проблемами мешканців міста, тому саме вони можуть допомогти людям в цьому питанні та бути ближче до миколаївців, ніж посадовці», - зазначила Тетяна Казакова.

Також Тетяна Казакова звертається до депутатського корпусу (лист на адресу керівників фракцій додається) з проханням створити міську робочу групу стосовно вирішення зазначеного питання.

image

image

image

image

До обговорення вказаного питання під час чергового засідання постійної комісії з питань ЖКГ будуть запрошені заступники міського голови Мкртич Мкртчян та Олександр Омельчук, виконуючий обов’язки директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов та представники ПАТ «Миколаївська ТЕЦ».

 

 

Інформація управління апарату ММР


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: