Мапа порталу

Скоро по Південному Бугу та Інгулу можна буде прогулятися на катамарані

Сьогодні, 10 липня, відбулося чергове засідання виконкому міськради.

Відкриваючи засідання, перший віце-мер Юрій Андрієнко представив членам виконкому нового прокурора Миколаєва - Бандуру Костянтина Валерійовича.

Члени виконкому розглянули блок питань опіки, питання, пов'язані з житлом, тарифною політикою. Також вони дали тимчасовий дозвіл ТОВ «Артіль» ЛТД на використання нижньої набережної для швартування суден і посадки-висадки пасажирів.

Представляючи відповідний проект рішення виконкому міськради, начальник управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Іван Присяжний розповів, що документ спрямований на розвиток туризму в місті, а також організацію дозвілля миколаївців. За його словами, водолази вже обстежили акваторію нижньої набережної і зробили висновок, що там швартуватися судна можуть.

Перший заступник міського голови Юрій Андрієнко додав, що для прогулянок по Інгулу і Південного Бугу буде використовуватися катамаран, розрахований на приблизно 150 осіб. При максимальному завантаженні такого судна його осадка складе близько 1,2 метра. Що дає можливість такому прогулянковому катамарану безпечно швартуватися до нижньої набережної. При цьому Юрій Георгійович додав, що є невеликий недолік, пов'язаний зі швартуванням. Який, втім, вирішать найближчим часом.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/ispolkom100715)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: