Мапа порталу

Опалювальний сезон у закладах та установах соціально-культурної сфери Миколаєва розпочинається 13 жовтня. РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ

У середу, 11 жовтня, виконком міської ради прийняв рішення про початок опалювального періоду 2017-2018 рр. для об’єктів соціально-культурної сфери.

Усі члени виконкому одноголосно проголосували за рішення, згідно з яким керівникам ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" та ПрАТ "Миколаївська ТЕЦ", а також керівникам підприємств та організацій міста, що мають котельні, надано дозвіл та доручено забезпечити пуск тепла з 13.10.2017 на об’єкти соціально-культурної сфери (дитячі садки, школи, лікарні тощо) відповідно до звернень установ до теплопостачальних підприємств у межах наданих лімітів.

Також департаменту праці та соціального захисту населення, управлінню охорони здоров’я, управлінню освіти, управлінню з питань культури та охорони культурної спадщини, управлінню у справах фізичної культури та спорту Миколаївської міської ради доручено в першочерговому порядку забезпечити опалення організацій, закладів та установ соціально-культурної сфери, що мають власні котельні, а також об’єктів, на яких у зв’язку зі зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 і нижче не забезпечуються належні умови відповідно до санітарних норм.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

image

 

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: