Мапа порталу

У адміністрації Заводського району провели нараду щодо наведення порядку на площі Привокзальній

4 жовтня в адміністрації Заводського району пройшла нарада з питання дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку на площі Привокзальній.

У нараді взяли участь: представник управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради, директори ринків, перевізники, які здійснюють свою діяльність на даній території, представники залізничної станції Миколаїв-Вантажний. Під час обговорення були закріплені ділянки для прибирання за суб’єктами господарювання.

Розглядалось питання організації дорожнього руху на Привокзальній площі, а саме руху громадського транспорту на кінцевій зупинці автобусу маршруту № 54 та тролейбусу № 4. Учасники наради відзначили, що відсутність дорожньої розмітки сприяє хаотичному розміщенню транспортних засобів. Бездіяльність патрульної поліції, яка не складає протоколи на власників автомобільних засобів, що паркуються з порушенням норм чинного законодавства, також сприяє створенню аварійних ситуацій на даній ділянці.

Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/News/privok)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: