Мапа порталу

Теплова мережа адмінбудівлі Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного бізнесу буде відремонтовано і перепідключено до початку опалювального сезону

Теплову мережу адміністративної будівлі Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного бізнесу відремонтують і перепідключать до початку опалювального періоду 2017-2018 років. На проведення ремонтних робіт з міського бюджету у вересні цього року були виділені додаткові гроші, необхідні для завершення запланованих заходів. Про це розповіла начальник управління освіти Ганна Деркач під час засідання комісії з питань культури, науки і освіти, сім'ї та молоді, спорту Миколаївської обласної ради, яке відбулося у середу, 20 вересня.

- На даний момент роботи ведуться, матеріали придбані й до початку опалювального сезону система опалення буде готова, будуть проведені гідравлічні випробування. Довго велися переговори з приводу того, щоб зі спецрахунку ліцею були придбані матеріали. У підсумку це було зроблено. А на сесії міської ради, яка відбулася 13 вересня, були виділені додаткові кошти. Була підготовлена ??документація на перепідключення тепломережі й кошторис, це приблизно 193 тис. грн., - розповіла начальник управління освіти Ганна Деркач.

Як відзначила Анна Деркач, після зміни законодавства професійні технічні навчальні заклади стали фінансуватися з міського бюджету.

- З січня 2016 року такі технічні навчальні заклади були передані на фінансування міського бюджету. Але фінансуються лише захищені статті: заробітна плата з нарахуваннями, оплата комунальних послуг, харчування дітей пільгових категорій, спецодяг тощо. Тобто поточні ремонти, капітальні витрати навчальні заклади здійснюють зі своїх спецрахунків, - додала начальник управління освіти.

Незважаючи на це, для ремонту тепломережі адмінбудівлі ліцею у вересні цього року з міської скарбниці додатково виділили 150 тис. грн., раніше ж виділяли близько 53 тис. грн., за рахунок яких були придбані матеріали, необхідні для проведення ремонтних робіт.

На даний момент роботи ведуться, їх хід контролюється міською владою.

 

Відділ інформаційного забезпечення міськради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/200917_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: