Мапа порталу

За несвоєчасне відновлення асфальтового покриття на ділянках доріг після ремонту з МКП “Миколаїводоканал” буде стягнуто штраф

За дорученням Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича департаментом внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції проведено перевірку відновлення благоустрою на ділянці дороги після виконання ремонтних робіт МКП “Миколаївводоканал”.

За результатами перевірки за несвоєчасне відновлення асфальтового покриття після ремонту комунікаційних мереж з міського комунального підприємства “Миколаївводоканал” буде стягнуто штраф.

Про це, у понеділок, 18 вересня, повідомив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради Андрій Єрмолаєв.

- Останнім часом на дорогах міста з’явилося багато ділянок з пошкодженим дорожнім полотном. При чому протягом тривалого часу ці пошкодження виконавцями робіт не усуваються. Сьогодні в ході апаратної наради мер дав доручення розібратися у цій ситуації та сприяти наведенню ладу на міських магістралях, - зазначив Андрій Єрмолаєв.

Керівник департаменту додав, що підприємства не розділяються за формою власності. Міські комунальні підприємства чи приватні -  усі повинні виконувати зобов'язання та дотримуватися чинного законодавства, сумлінно дотримуватися затверджених Правил благоустрою міста Миколаєва.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/18092017_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: