Мапа порталу

Робоча група обговорила проект Положення про придбання в комунальну власність міста Миколаєва об'єктів нерухомого майна

У середу, 6 вересня, відбулося чергове засідання робочої групи для розробки Положення про порядок купівлі, будівництва та прийому-передачі в комунальну власність міста Миколаєва об'єктів житлового фонду, об'єктів житлово-комунального господарства, інженерної інфраструктури, соціально-культурного призначення, малих архітектурних форм та зелених насаджень. 

Головуючий на засіданні Петро Мойсол, голова Миколаївської обласної асоціації спеціалістів з нерухомості, нагадав, що робоча група у складі 26 осіб була створена за дорученням мера Миколаєва. Основною метою чергової зустрічі стало обговорення проекту Положення про придбання в комунальну власність міста Миколаєва об'єктів нерухомого майна.

- Раніше члени робочої групи внесли пропозиції щодо розробки даного проекту та передали їх до управління комунального майна міської ради. На основі цих пропозицій фахівцями управління розроблено проект Положення, який взято за основу, - розповів Петро Мойсол.

Робоча група заслухала начальника відділу приватизації управління комунального майна міської ради Віктора Богданова та обговорила проект документу, який буде пропонуватися для затвердження. 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

Проект Положення про придбання в комунальну власність міста

Миколаєва об'єктів нерухомого майна  

IMAGE FOLDER (/files/News/moysol)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: