Мапа порталу

Результат повторного рейду "по машинках" на вул. Соборній

Співробітники відділу контролю та нагляду за благоустроєм департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції спільно із співробітниками відділу превентивної діяльності центрального відділення поліції ГУ НП в Миколаївській області провели повторний рейд по вул. Соборній.

За результатами рейду вилучено дитячі машинки, прокат яких на головній вулиці міста здійснювався незаконно.

На порушників складено протокол по ст. 164 КУпАП "Порушення порядку провадження господарської діяльності". Надалі матеріали будуть передані до суду, який і винесе рішення. Порушників можуть оштрафувати на суму від 17000 до 34000, а машинки - вилучити.

Як зазначив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв, попередній рейд з перевірки незаконного прокату дитячих машинок по вул. Соборній не вдався, оскільки прокат машинок в дні рейду просто не працював.

- До повторної перевірки підготувалися ретельніше, заздалегідь нікого не сповіщаючи. У продовження дискусії, яка виникла на останньому засіданні виконкому 14 серпня, підтримую думку, що такий вид діяльності, як прокат дитячих машинок, потрібно узаконити, АЛЕ тільки в спеціально відведених для цього місцях. Вулиця Соборна не є таким місцем. Надходить багато скарг на те, що діти на машинках збивають людей. Звертаюся до всіх підприємців: не ставте на вул. Соборній дитячі машинки, гіроборди і т.д. В результаті буде поліція, вилучення машинок, суд, і ніякі телефонні дзвінки не допоможуть, - заявив Андрій Єрмолаєв.

Департамент внутрішнього фінансового контролю,

нагляду та протидії корупції 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/mashikisobornoy)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: