Мапа порталу

У Корабельному районі яскраво відзначили День молоді

23 червня, незважаючи на дощ, у Корабельному районі відбулося свято, приурочене до Дня молоді. У його рамках пройшли творчі майстер-класи і курси парамедицини. Вокально-танцювальна програма супроводжувалася водними спецефектами, подарованими самою природою.

Дорослим і дітям місцеві і приїжджі зіркові артисти представили сучасні хіти в оригінальному виконанні й у форматі авторських каверів. Море вражень і незабутні емоції залишилися у учасників і глядачів молодіжного концерту.

Велика подяка депутату Миколаївської міської ради Наталії Горбенко за підтримку молодіжних ініціатив, начальнику управління молодіжної політики Олегу Соколику, голові адміністрації Корабельного району Олександру Цуканова. А також всім учасникам: танцювальній студії ACTION, КВН команді «Агронафты», Максиму Шклярову, Софії Ешфорд, Олександру Коржову, Данилу Соловйову, Родіону Переродову, музичному гурту UP, гостям із Запоріжжя і хорошому товаришеві Олександру Кахаю, партнерам заходу і нашим глядачам, які, незважаючи  на всі сюрпризи природи, провели цей час разом з нами.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/260617)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: