Мапа порталу

КП "ЕЛУ автодоріг" - прибуткове підприємство, забезпечене замовленнями до кінця року, - Наталя Горбенко

У середу, 21 червня, директор КП "ЕЛУ автодоріг" Наталя Горбенко в ефірі телеканалу "Миколаїв" розповіла про діяльність підприємства та плани щодо його розвитку.

У зоні відповідальності комунального підприємства всі магістральні дороги міста Миколаєва, мережа зливової каналізації та експлуатація п’яти миколаївських мостів. Близько року тому Наталя Горбенко очолила збиткове на той момент підприємство.

- На сьогодні КП "ЕЛУ автодоріг" - прибуткове, - підкреслила керівник, - ми впевнено дивимося у майбутнє, забезпечені замовленнями вже до кінця поточного року. Працюємо як підрядник, і не лише на місто, а й на комерційних об’єктах.

За словами Наталі Горбенко, у найближчих планах - посилити роботу з реконструкції та очищення мереж зливової каналізації, для чого необхідно придбати спеціалізовану техніку.

- Завдяки міській владі, департаменту ЖКГ ми посилили свої позиції як дорожників - придбали дорожню техніку. Так, в нас тепер є віброкоток, який дозволяє покращити якість роботи. Ми розвиваємося, намагаємося йти в ногу з часом, - запевнила вона.

Крім того, у ефірі програми "На зв’язку з муніципальною владою" керівник комунального підприємства з експлуатації доріг розповіла про переваги сервісного обслуговування автомагістралей за європейським зразком та зазначила, що запровадження такого методу роботи хоча б для частини доріг міста Миколаєва було б дуже доцільним.

- У нас як таке сервісне обслуговування доріг відсутнє, хоча воно має чимало переваг, і найголовніші з них - комфорт і безпека для громадян. У нас кошти платяться за виконану роботу з латання ямковості, у той час, як при сервісному обслуговуванні оплата здійснюється за відсутність ям на автодорозі. Як підрядник, при такому методі роботи я намагатимусь працювати так, щоб не допустити утворення ям на дорозі, при появі маленької тріщини її будуть ліквідовувати одразу. Тоді як при діючій зараз системі підприємство отримує кошти за квадратні метри покладеного асфальту, - пояснила Наталя Горбенко.

Директор комунального підприємства додала, що за виконанням ремонту доріг здійснюється тристоронній контроль: перш за все, з боку замовника, який сплачує за роботу, крім того, з боку фахівців сертифікованого технагляду, а також громадських активістів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: