Мапа порталу

«В душі із піснею – із вдячністю в серцях»

19 червня у військовому шпиталі військ Південного регіону відбулася концертна програма з нагоди святкування Дня медичного працівника.

Розважальною програмою велику дружню родину людей, під опікою яких знаходяться наші військовослужбовці, які потребують медичної допомоги,  привітав творчий колектив міського методичного центру управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради спільно з артистами та художніми колективами міста.

Міцного здоров’я, натхнення та оптимізму медикам бажали учасники вокального ансамблю народного хору « Зоряниця » та народна студія естрадного вокалу «Лю – Старс»  Миколаївського міського палацу культури «Молодіжний», зразковий ансамбль танцю «Щасливе дитинство», фольклорний ансамбль «Терниця»  Великокорениського БК, зразкова хореографічна студія «Пірует», лауреат Всеукраїнських конкурсів читців Галина Сучиліна, переможниця міських вокальних конкурсів Альона Данілова.

Кульмінацією заходу став творчий подарунок від викладача кафедри «Музичне мистецтво» Відокремленого підрозділу «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв» Антона Ладного. Соліст неодноразово виступав з концертами в зоні проведення антитерористичної операції і в цей святковий день привітав тих, хто присвятив своє життя нелегкій та відповідальній справі – охороні життя та здоров’я людей!   

Справжнім апофеозом стало емоційне виконання фінальної пісні заходу і артистами, і глядачами. Це гарне свідчення того, що медичні працівники дійсно змогли поринути в позитивну атмосферу свята і на деякий час відпочити від робочих буднів!

Наприкінці творчої зустрічі командир в/ч Візняк Володимир Михайлович подякував артистам і відмітив, що саме з таких виступів артистів медики черпають  сили, щоб допомагати людям справлятися з їхніми хворобами, долати перешкоди в боротьбі за здоров'я пацієнтів, підтримувати позитивний дух. Не дивлячись на довгі безсонні ночі, проведені в операційних або просто на чергуванні в госпіталі, не дивлячись на велике навантаження і катастрофічний брак часу, вони з нетерпінням чекатимуть зустрічей з творчими колективами міста.

 

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: