Мапа порталу

Миколаївській загальноосвітній школі-інтернату І-ІІІ ступенів № 3 60 років

27 квітня в Миколаївській загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів № 3 з нагоди 60-річчя її заснування відбулася урочиста лінійка.

Свою діяльність навчальний заклад розпочав у 1957 році. На даний час в ньому навчається 204 учня (діти з обмеженими освітніми потребами, діти з багатодітних сімей, спортсмени, обдаровані).

З 2010 року школу-інтернат очолює Лариса Федорівна Кондратюк – досвідчений керівник, учитель вищої категорії.

У 2011 році впроваджено інклюзивну освіту для дітей з обмеженими освітніми потребами. Для них створено умови повноцінного навчання. Працюють майстри своєї справи: логопед, вчитель-дефектолог, сурдопедагог, психолог.

З 2014 року учні з проблемами опорно-рухового апарату мають можливість займатися у кабінеті ЛФК з фізичним реабілітологом, підніматися до учбового корпусу по пандусу та відпочивати у дитячій кімнаті.

На святковий захід завітало багато почесних гостей, які привітали школу-інтернат з ювілеєм.

Голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради Віктор Дмитрук поздоровив трудовий колектив, батьків та гостей з 60-ти річчям учбового закладу, побажав процвітання, успіхів на просвітницькій ниві, невичерпної наснаги, миру в серцях та рідній Україні, вручив грамоти найкращим працівникам.

Свято на цьому не закінчилось. Усіх присутніх яскравими та захоплюючими виступами вразили вихованці закладу.

Адміністрація Заводського району 

IMAGE FOLDER (/files/News/nomer6)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: