Мапа порталу

Положення про проведення громадських слухань у місті Миколаєві депутати і втретє не затвердили

Положення про проведення громадських слухань в місті Миколаєві, яке вчора за рішенням президії міської ради винесли на розгляд сесії, щоб не порушувати Регламент роботи міської ради, не набрало потрібної кількості голосів. Проект підтримано лише 31 депутатом.

Депутат Юрій Кузовлев запропонував зняти проект з голосування або проголосувати проти, тому що до первісної редакції Положення вже внесено багато змін, а 24 червня будуть проведені громадські слухання з даного проекту рішення.

Депутат Володимир Худяков, як і вчора під час президії,підкреслив, що документ є зразковим, і цей факт визнали фахівці з Києва та Одеси.

Депутат Віктор Борович зазначив, що незрозуміло, яку саме редакцію Положення сьогодні пропонують прийняти. У будь-якому разі, питання вимагає доопрацювання і вивчення депутатами.

Представник партії «Демократичний альянс» Євгенія Матейчук говорила про необхідність термінового прийняття Положення. Її підтримав і міський голова Юрій Гранатуров.

Тепер депутатам належить повернутися до цього питання після проведення громадських слухань, присвячених Положенню про проведення громадських слухань у місті Миколаєві.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/85)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: