Мапа порталу

"S-KLASS" від мера: Юрій Гранатуров зробив для медпрацівників міста незвичайний сюрприз - концерт популярного тріо

День медичного працівника України відзначається в останню неділю червня, але вже напередодні цієї дати в честь медиків влаштовують урочистості. Так, у Миколаєві 17 червня пройшов офіційний захід за участю керівників області та міста.

Але ввечері того ж дня ще більш приємний сюрприз очікував миколаївських ескулапів. Міський голова Юрій Гранатуров задумав здивувати і порадувати людей, які віддані клятві Гіппократа і навіть святкові дні часто проводять на роботі.

Більше тисячі працівників закладів охорони здоров'я міста Миколаєва запросили в Обласний палац культури на святковий захід, де на них очікував сюрприз від мера - концерт популярного тріо "S-KLASS", вихідців з Дніпропетровська, які із задоволенням прийняли запрошення нашого градоначальника і приїхали спеціально для того, щоб заспівати для миколаївських медиків. Разом з артистами зал плакав, слухаючи пісню про батьків, і голосно підспівував куплети попурі з відомих хітів вітчизняної та зарубіжної естради. Не секрет, що переважна більшість співробітників в медустановах міста - жінки. Вони сьогодні відчули себе справжніми королевами, адже практично всі пісні присвячувалися саме прекрасним дамам, їм читали авторські вірші й робили компліменти.

- Зал сьогодні переповнений - і це більше 1200 місць! Ми запросили всіх - сестер милосердя і санітарок, дільничних лікарів та керівників медустанов. Дай Бог здоров'я представникам найважливішої і найпочеснішої з професій, - побажав Юрій Гранатуров.

Ну, і яке ж свято без подарунків! Юрій Ісайович вручив Почесні знаки Миколаївського міського голови «За заслуги перед містом Миколаїв» цілому ряду медпрацівників, які з честю несуть високе звання медичного працівника, самовіддано виконуючи свою нелегку працю.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у сферу охорони здоров'я відзнаки отримали:

Царлов Володимир Андрійович, лікар загальної практики сімейної медицини сімейної амбулаторії №1 ЦПСМД №5. Стаж роботи на ділянці - 54 роки.

Загребельна Тетяна Йосипівна, дільнична медсестра сімейної амбулаторії №6. За 40 років роботи стала добрим другом і порадником для всіх своїх пацієнтів.

Стельникович Людмила Анатоліївна, лікар-педіатр, 20 років відпрацювала дільничним лікарем.

Кудрявцева Майя Пантелеївна, лікар-анестезіолог реанімаційного відділення ЛШМД, має більше 50 років медичного стажу, 35 з них працює в ЛШМД.

На цьому сюрпризи не закінчилися! Мер Юрій Гранатуров разом з тріо «S-KLASS» виконав для медиків пісню про Миколаїв, написану ним у співавторстві з талановитими виконавцями.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/82)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: