Мапа порталу

Насильству - стоп!

З початку 2015 року до органів внутрішніх справ Миколаєва надійшло 600 заяв про факти насильства в сім'ї, 258 випадків підтвердилися, по них дільничні інспектори склали протоколи і справи направили до суду.

Така невесела статистка була озвучена сьогодні, 12 червня, у міськвиконкомі під час круглого столу на тему «Порядок взаємодії управлінь (відділів) у справах сім'ї, молоді та спорту, служби у справах дітей ММР, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді ММР, відповідальних підрозділів органів внутрішніх справ з питань попередження насильства в сім'ї ».

Учасники зборів вдосконалили модель роботи, щоб ефективно протидіяти людям, що дозволють собі насильство щодо своїх близьких. Так, представники мерії та правоохоронних органів домовилися про взаємодію та консолідацію зусиль.

Для довідки: про факти насильства в сім'ї городяни можуть повідомляти в управління у справах сім'ї, дітей та молоді міської ради. Якщо жертвою насильства виявилася дитина, то протягом доби на вказану адресу вийде комісія, до складу якої входять різні фахівці. Якщо факт насильства підтвердиться, злочинцеві загрожує адміністративний арешт або громадські роботи.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/72)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: