Мапа порталу

Благоустрій Ленінського району: справа спільна, робота щоденна!

Протягом тижня працівники управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Ленінського району із залученням соціальних працівників, ЖЕКів району, ТОВ «Миколаївзеленгосп», ФОП Тиртинченко та трамвайно-тролейбусного управління виконували роботи з покосу трави за адресами: вул. Космонавтів; вул. Електронна; вул. Г. Свиридова; вул. Ск. Ізмалкова; вул. Чкалова; вул.Чигрина; вул. Скороходова; вул. Будівельників; просп. Леніна; просп. Жовтневий.

Працювали в сквері «Тополиний» та «Пожежний». На території скверів викосили траву, обрізали сухі гілки, пасинки та зібрали сміття.

З початку тижня відділ санітарної інспекції разом з представниками фітосанітарної інспекції в Миколаївській області розпочали проводити рейди по виявленню місць, де росте амброзія та інші карантинні рослини. 10 червня разом з майстром ЖЕКу № 15 провели плановий рейд на закріпленій території.

Колектив КП «Дорога» очищував зупинки громадського транспорту в режимі санітарного патруля, очищував прибордюрну частину доріг за адресами: вул. Чкалова, вул. Чигрина, вул. Скороходова, вул. Електронна, вул. Кірова, вул. Новобузька, зупинки по пр. Мира та пр. Жовтневому.

Окрім того, в Ленінському районі проводили ліквідацію несанкціонованих звалищ, вивезли близько 1 тис. куб. м сміття. На просп. Миру, 44, 46 знесли аварійні сухі дерева.

Прес-служба адміністрації Ленінського району

 

IMAGE FOLDER (/files/News/71)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: