Мапа порталу

Діти-переселенці зможуть оздоровитися влітку на базі відділення реабілітації міської дитячої поліклініки № 3

Діти-переселенці зможуть пройти оздоровчий курс на базі відділення реабілітації міської дитячої поліклініки № 3, яке розташоване за адресою: вул. Спортивна, 29. Тут для них створили своєрідний літній табір. Благо, ресурси відділення реабілітації дозволяють: хороша медична база, мальовниче місце на березі річки. Відповідне рішення сьогодні, 12 червня, прийняв виконком міської ради.

Як розповіла начальник управління охорони здоров'я Лариса Дергунова, діти від 7 до 14 років відпочиватимуть у 5 змін з 22 червня по 24 серпня 2015 рокуна базі денного стаціонару, а це 20 ліжок, отримувати 3-разове харчування, медичну та психологічну допомогу.

- Ми це робимо вперше. Є необхідність підтримати дітей-переселенців, їх оздоровити. Виконком та депутатський корпус знайшли відповідні кошти, - пояснив Юрій Андрієнко.

У реалізації цього проекту задіяні департамент праці та соціального захисту населення, управління освіти, управління охорони здоров'я, управління у справах сім'ї, дітей та молоді, управління культури, управління з питань НС та ЦЗ населення.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: