Мапа порталу

У Миколаєві підняли олімпійський прапор

Сьогодні, 11 червня, на площі Соборній урочисто підняли Державний Прапор України і прапор Національного олімпійського комітету України.

Церемонія «Свято олімпійського прапора» проходить сьогодні в багатьох містах України та приурочена до відкриття I Європейських ігор, які розпочнуться завтра в столиці Азербайджана - Баку.

Учасників свята привітали заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, перший віце-мер Юрій Андрієнко та інші представники міської та обласної влади. Вони побажали перемог миколаївським спортсменам та миру - Україні.

- Хочеться побажати, щоб на всій землі запанували мир і злагода, а протистояння було тільки на спортивних аренах, - сказав Юрій Андрієнко.

Європейські ігри - регіональні міжнародні спортивні змагання серед атлетів Європейського континенту, які проходитимуть раз на чотири роки під управлінням Європейського олімпійського комітету.

На цьому турнірі Україну представлятимуть 243 спортсмени. Від Миколаївської області в іграх братимуть участь 10 спортсменів.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/65)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: