Мапа порталу

У департаменті праці та соціального захисту населення обговорили стан виробничого травматизму у Миколаєві

10 червня в департаменті праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбувся семінар з питань охорони та умов праці з керівниками та фахівцями аграрно - промислового комплексу, соціально-культурної сфери та деревообробної промисловості м. Миколаєва.

На семінар запрошені: заступник начальника відділення виконавчої  дирекції Фонду ССНВ України у м. Миколаєві  Куфедчук О. М., страховий експерт відділення ВД ФССНВ міста Миколаєва Черкасов І.А., в.о. начальника відділу охорони та умов праці управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Соловей Л.Є., головні спеціалісти відділу охорони  та умов праці управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Михайленко В.В., Блінова С.Б.,  завідувач сектору по реєстрації колективних договорів управління  праці департаменту праці та соціального захисту населення Решетнікова І.Ю. 

Із вступним словом виступила Ніколаєва О.В. - заступник  директора – начальник управління праці департаменту праці та соціального захисту населення міської ради.

До розгляду були представлені питання: стан виробничого травматизму на підприємствах м. Миколаєва станом на 01.06.2015 року та його профілактика, стан виробничого травматизму в АПК, соціально-культурній сфері та на підприємствах деревообробної промисловості  м. Миколаєва, стан проведення атестації  робочих місць із шкідливими умовами праці –  соціальний захист працівників та право на отримання пільг та компенсацій,

рекомендації щодо розробки розділу колективного договору «Охорона праці» і додатків до нього.

Учасники семінару обговорили ситуацію виникнення нещасних випадків та їх профілактику. За оперативними даними, станом на 01.06.2015 на підприємствах міста Миколаєва відбувся 21 нещасний випадок виробничого характеру: ТОВ СП  «Нібулон», ТОВ МСП «Ніка - Тера», ЖКП ММР «Південь», ПАТ «Миколаївгаз» , ДП НВК «Заря - Машпроект»,  ДП СМП «Октябрськ»,Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ТОВ «Мостозагін № 73», та інші.

Підвела підсумки семінару заступник начальника управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Семенова І.А.

Департамент праці та соціального захисту населення

 

IMAGE FOLDER (/files/News/64)

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: