Мапа порталу

Юні миколаївські художники показали себе на Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка

6 червня 2015 року в приміщенні Міжнародного виставкового конгрес-центру «Український Дім» (м. Київ) відбулося відкриття виставки художніх робіт переможців-фіналістів та номінантів одного з наймасштабніших в Україні змагань за участю юних художників - III Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Віра. Надія. Любов».

Організатором конкурсу дитячого малюнка «Віра. Надія. Любов» виступив Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього». Засновник Благодійного фонду І.М.Янковський - успішний український підприємець, фінансист, меценат.

Благодійний фонд, який був заснований 05.06.2012, об'єднав однодумців єдиною метою - створювати і реалізовувати освітні та культурні програми в Україні, підтримувати талановиту молодь нашої країни. Проекти фонду, які вже були реалізовані благодійним фондом, отримали визнання не тільки в Україні, а й у ряді інших країн Європи - у Бельгії, Франції, Німеччині та Польщі.

У конкурсі дитячого малюнка «Віра. Надія. Любов»  активну участь взяла і Дитяча художня школа м. Миколаєва, представивши цікаву колекцію з 6 кращих робіт учнів школи. П'ятеро з них стали фіналістами конкурсу і їх роботи увійшли до виставкової експозиції «Українського Дому».

I місце у старшій віковій категорії (від 14 до 17 років) посіла учениця 3 класу ДХШ Сова Віталіна за аплікацію «Материнська любов» (викладач Маркитан О.М.). ЇЇ нагороджено подарунковим сертифікатом на поїздку в Карпати для відпочинку у дитячому творчому таборі «Час Індиго».

III місце у старшій віковій категорії посіла  учениця 3 класу ДХШ Гарань Анастасія за роботу «Диво» гуаш,  (викладач Маркитан О.М.).

Грамоту в номінації «Майбутнє в наших руках» отримала учениця 4 класу школи Пустовіт Ксенія за роботу «Віримо в майбутнє» кольорові олівці (викладач Маркитан О.М.).

У номінації «Втілення патріотичного образу» грамотою нагороджена учениця 4 класу Фірсова Поліна за роботу «Україна в огні» кольорові олівці, (викладач Максимова О.В.).

Усі діти отримали від Благодійного фонду «Ініціатива заради майбутнього» цінні призи - художні матеріали (мольберти, етюдники, акварельний папір, пензлі, фарби, пастель).

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/62)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: