Мапа порталу

У Миколаєві після капітального ремонту відкрили «Клініку, дружню до молоді»

Сьогодні, 11 червня, після капітального ремонту урочисто відкрили відділення медичної допомоги підліткам та молоді «Клініка, дружня до молоді» міської дитячої поліклініки №4 за адресою: вул. Чкалова, 93.

 Ця клініка в місті працює вже давно, з 2009 року. І, як розповіла Тетяна Щедрова, головний лікар міської дитячої поліклініки №4, час показав, що юним городянам потрібна анонімна допомога фахівців, що працюють тут. Підлітки, які не завжди готові поділитися своїми проблемами з рідними, приходять сюди, щоб отримати кваліфіковану консультацію психолога чи допомогу лікаря.

 Всі фахівці відділення, а це: гінеколог, уролог, педіатр, дерматовенеролог, практичний психолог, юрист, залучений фахівець з соціальної роботи міського ЦСССДМ -  пройшли підготовку на семінарах- тренінгах МОЗ/ЮНІСЕФ з надання комплексної допомоги підліткам та молоді на основі принципів «дружнього підходу». І що важливо, всі консультації в клініці безкоштовні.

 В урочистому відкритті клініки взяли участь міський голова Юрій Гранатуров, заступник міського голови Євген Шевченко, начальник обласного управління охорони здоров'я Маргарита Капуста, начальник міського управління охорони здоров'я Лариса Дергунова, керівники міських лікувальних установ.

Мер Юрій Гранатуров побажав, щоб клініка принесла якомога більше добра юним громадянам нашого міста, і з волонтерами перерізав символічну червону стрічку.

Цього року з бюджету міста було виділено 595.944 грн. на проведення капітального ремонту відділення, а також 280.910 грн. на ремонт теплотраси, що йде до будівлі.

У підлітків та молоді міста Миколаєва є реальна можливість самостійно отримати медичну, психологічну, юридичну та соціальну допомогу, інформацію про збереження здоров'я, а значить, легше пройти перехідний період до дорослого життя. Телефон для довідок: 24-80-21. 

IMAGE FOLDER (/files/News/57)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: