Мапа порталу

Юрій Гранатуров проконтролював хід виконання ремонтних робіт на вулицях Миколаєва

10 червня міський голова Юрій Гранатуров побував з інспекцією на вул.8 Поперечній - перетині з вул. Водопровідною - там напередодні бригади «Миколаївавтодор» почали плановий ремонт дороги.

Слід сказати, що від доріг у тому районі залишилися одні напрямки. І місцеві жителі сьогодні, проходячи мимо, з величезним інтересом спостерігали за роботою шляховиків і дякували місцевій владі за впорядкування міських магістралей.

- За 50 років вперше роблять у нас дорогу, - каже місцева активістка, - спасибі велике керівництву міста за те, що люди будуть жити по-людськи.

Але більше всіх ремонту доріг раді місцеві дітлахи, вони з самого ранку крутилися навколо дорожників, вже передчуваючи, як незабаром будуть кататися на роликах по новенькому рівному асфальту.

- Обіцяне - виконується, - зазначив Юрій Ісайович. - Миколаївців не можна поділити на тих, хто живе в центрі або на околицях. Тут дороги не було кілька десятків років. І справа навіть не в придатності до проїзду, а в необхідності заїзду спеціалізованого транспорту, приведення в порядок території, на якій сусідять промзона і житловий сектор. Для ремонту і реконструкції доріг у приватному секторі адміністраціям районів віддали частину коштів. Подібні роботи будуть проходити у всіх районах міста. Крок за кроком, вулиця за вулицею наведемо порядок.

Вчора бригади «Миколаївавтодор» зафрезерували 1200 кв. метрів покриття, а сьогодні очищають територію від будівельного сміття. Паралельно встановлюють 500 погонних метрів бордюрного каменю - від вул. 8 Поперечної до вул. 9 Поперечної. Як повідомив головний інженер підприємства Іван Дейнеко, підготовчі роботи триватимуть близько 2 - 2,5 тижнів. Потім площу в 2400 кв. метрів заасфальтують.

Побачивши мера, жителі навколишніх будинків підходили поспілкуватися, розповісти, яким вони б хотіли бачити свій мікрорайон. Просили вплинути на недобросовісних підприємців, які влаштували зовсім недалеко від житлових будівель сміттєзвалище, нарікали на погане вуличне освітлення. Керівник міста тут же надав доручення голові адміністрації Заводського району В‘ячеславу Карцеву допомогти у вирішенні озвучених проблем.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/51)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: