Мапа порталу

Вдові загиблого в Криму українського офіцера Ользі Карачевській подарували квартиру

Сьогодні, 9 червня, Ользі Карачевській, вдові розстріляного 6 квітня 2014 року в Криму солдатами РФ українського офіцера Станіслава Карачевського, вручили ключі від квартири. Сім'я героя, а у Ольги двоє малолітніх дітей, буде жити в 2-кімнатній квартирі в новобудові по вул. Чкалова.

Варіанти для придбання квартири шукали всі: волонтери, народні депутати, міська та обласна влади. На превеликий жаль губернатора, влада не змогла виділити необхідну суму з місцевого бюджету. Житло придбали меценати, серед яких і компанія «Евері». Ціна квартири понад 800 тис. грн., ще чимало коштів потрібно, щоб привести її в житловий стан. Як запевнив губернатор, будуть знайдені кошти і на це.

- Спільними зусиллями ми змогли забезпечити житлом родину загиблого героя. Це просто наш обов'язок, тут нічим особливо пишатися, - сказав міський голова Юрій Гранатуров.

Заступник генерального директора групи компаній OREXIM з соціальних питань Юрій Козир зазначив, що їхня компанія завжди відгукується на прохання міської та обласної влади, оскільки насамперед компанія розвиває соціальний напрямок.

Чарівна Ольга Карачевська зізналася, що ще до кінця не усвідомила, що відбувається. Нехай в цій квартирі сім'я героя почне нове життя, без болю і втрат.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/50)

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: