Мапа порталу

На пляжі «Стрілка» відбувся відкритий Кубок Миколаєва з пляжного волейболу

Турнір в місті Миколаєві організували управління з питань фізичної культури і спорту міської ради (начальник Роздобудько М.Л.), асоціація пляжного волейболу в Миколаївській області (президент Маєр В.Я.) за підтримки адміністрації Центрального району. Урочисте відкриття турніру пройшло 6 червня о 10:00 на центральному корті пляжу «Стрілка». 

У чоловіків на старт вийшли 10 пар з м. Миколаєва, Миколаївської області та м. Херсона. У трійці призерів: 3 місце – Потіха Петро, Чіж Сергій (м. Миколаїв); 2 місце – Архіпов Аркадій, Базака Євген (м. Херсон); 1 місце – Бахматов Дмитро, Дрига Олександр (м.Миколаїв).

У дівчат у турнірі брали участь 14 пар. Призові місця посіли: 3 місце –  Охрінчук Ірина ДЮСШ №5, Гладкова Діана; 2 місце – Люховець Ольга, Расторгуєва Наталія; 1 місце – Карпік Валентина, Олійник Тетяна.

Переможці та призери нагороджені кубками та грамотами управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, а також спеціальними призами від адміністрації Центрального району. Змагання провела суддівська бригада під керівництвом Маєра В. Я. і Глазка Г.Є.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: