Мапа порталу

Дітвора, збираємо рюкзаки! У «Дельфіні» відкрили новий сезон

Море емоцій, заряд відмінного настрою і враження на рік вперед - так стартував учора, 8 червня, новий сезон у дитячому оздоровчому центрі «Дельфін», який розташований на березі Південного Бугу.

Привітати хлопчиків і дівчат з початком літніх канікул приїхали міський голова Юрій Гранатуров, заступник міського голови Євген Шевченко, голова адміністрації Заводського району В'ячеслав Карцев.

- Нехай відпочинок в «Дельфіні» буде незабутнім! Ми теж колись були маленькими, їздили влітку в табір, там співали, танцювали, дружили. І нехай вас об'єднає міцна дружба, щоб і через багато років ви зустрічалися і були раді цим зустрічам, - побажав міський голова.

А для організації дозвілля  гості привезли в подарунок радіомікрофон з радіусом дії в 1 км. Креативні вожаті влаштували «новобранцям» таке свято, що не було сумнівів: відпочинок в «Дельфіні» дітям запам'ятається назавжди.

Тут, на березі Південного Бугу, відпочивають діти не тільки з Миколаєва, а й з Києва, Херсона та інших міст, багато з них вже третій, четвертий рази. Походи, рибалка, багаття і нічне купання в басейні. До чого ж хочеться в табір!

 

IMAGE FOLDER (/files/News/47)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: