Мапа порталу

Благодійники передали подарунки Миколаївському будинку дитини

Сьогодні, 25 листопада, громадська організація «Фонд сталого розвитку Миколаєва» передав Миколаївському будинку дитини подарунки - два сучасних LED телевізора з великим екраном.

«До нашого фонду звернулися представники будинку дитини з проханням придбати телевізори. Вони необхідні для того, щоб діти могли дивитися різні передачі. Крім того, таку техніку можна використовувати і для розвитку дітей. На прохання будинку дитини ми з радістю відгукнулися», - розповів керівник Фонду сталого розвитку Миколаєва Роман Пашнєв, відзначивши, що очолювана ним організація була заснована нещодавно, але за нетривалий час свого існування вона встигла плідно попрацювати і допомогти декільком музичним і загальноосвітнім школам.

«За час нашої роботи ми передали школам різну апаратуру, дітям - ранці та канцелярські товари до 1 вересня. Зокрема, допомогли музичній школі та школі № 1 ім. О.Ольжича. Також ми займалися організацією різних заходів. Наприклад, брали участь в організації Дня міста Миколаєва та форуму з управління відходами. Взагалі у нас досить широкий спектр діяльності, та якщо до нас хтось звертається, ми намагаємося допомогти», - зазначив Роман Пашнєв.

За його словами, Фонд сталого розвитку Миколаєва завжди радий допомагати дітям. Тому він обов'язково   братиме участь у заходах, приурочених до Дня Святого Миколая.

Головний лікар Миколаївського будинку дитини Ольга Литвинова подякувала благодійникам за допомогу, зазначивши, що на сьогодні    там знаходяться 116 дітей, з них 30 – малюки до 1 року, близько 40 - діти з особливими потребами, які проходять курс реабілітації.

А Світлана Таранова, депутат міської ради, попросила небайдужих людей допомагати дітям, від яких відмовилися батьки.

«Я хочу попросити людей допомагати дітям, в яких немає батьків. Давайте зробимо дітям свято до Дня Святого Миколая», - сказала народний обранець.

Будинок дитини має благодійний рахунок, на який можна перерахувати допомогу: ГУДКСУ в Миколаївській області, ОКПО 30125754, МФО 826013, розрахунковий рахунок: 31551301138792.

IMAGE FOLDER (/files/News/251116)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: