Мапа порталу

Міський голова проінспектував ремонт доріг у Корабельному

У суботу, 6 червня, тривав ремонт доріг приватного сектору Корабельного району. На цей раз дорожні служби оновлювали покриття по вул. Ак. Рильського: за підсумками роботи поклали 1700 кв. метрів асфальтобетону, а також встановили новий бордюрний камінь.

 Міський голова Юрій Гранатуров в цей день з інспекцією побував у Корабельному районі, поспілкувався з городянами, оцінив роботу дорожніх служб.

- Цього року буде заасфальтовано 12 вулиць в Корабельному районі. Крім цього, буде зроблено 10 величезних дворів з внутрішньоквартальними і другорядними дорогами. Це, звичайно, далеко не все, що необхідно зробити, я думаю, що протягом найближчого часу  ми забезпечимо комфортне і безпечне проживання миколаївців, - розповів мер.

Городяни, побачивши Юрія Гранатурова на своїх вулицях, зверталися до керівника міста з подяками за довгоочікуваний ремонт асфальтового покриття, з проханнями та запитаннями. Так, жителі мікрорайону попросили відремонтувати дорогу біля поштового відділення по вул. Ак. Рильського. Міський голова відразу дав доручення дорожнім службам виконати побажання городян.

Голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов на місці показав керівникові міста проблемні ділянки району.

  

IMAGE FOLDER (/files/News/41)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: