Мапа порталу

У військовослужбовців свято!

31 травня на полігоні Широкий Лан для військовослужбовців відбулося справжнє свято. За підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини ММР і міського методичного центру та клубної роботи в День Святої Трійці військовослужбовців, які проходять навчання на території Широкого Лану, вітали зі святом і дарували своє мистецтво кращі художні колективи міста.

Режисеру концертної програми - художньому керівнику муніципального театру – студії естрадної пісні для дітей, юнацтва та молоді Тетяні Яровій - вдалося поєднати в одній програмі виступи найталановитіших виконавців. Безліч яскравих вражень та позитивних емоцій у глядачів викликали запальні патріотичні українські пісні і танці у виконанні: учасників народної студії естрадного вокалу «Лю - Старс» Миколаївського міського палацу культури «Молодіжний», муніципального театру – студії естрадної пісні для дітей юнацтва та молоді, солістки оркестру УМВС України в Миколаївській області Валентини Климчук, студентів 2 - го курсу відділу хореографії Миколаївського коледжу культури і мистецтв.

Родзинкою заходу став святковий український коровай, яким військовослужбовців пригостила директор Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій Людмила Бондарь.

Справжнім апофеозом емоційної напруги стало масове виконання Гімну України як знак непорушної єдності воїнів і артистів, наснаги і натхнення, героїзму і творчості.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини ММР   

 

IMAGE FOLDER (/files/News/28)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: