Мапа порталу

У Миколаєві обрали Міні Міс та Містера

1 червня у концерт-холі «Юність» за підтримки управління у справах сімї, дітей та молоді Миколаївської міської ради, молодіжної громадської організації «ФАМТ» та івент-агентства «Glyanec» відбувся конкурс краси і талантів «Міні Міс і Містер Миколаєва».

17 чудових дітей у Міжнародний день захисту дітей змагалися за головні титули та право представляти Миколаїв на всеукраїнських і міжнародних конкурсах. Шоу пройшло в форматі мюзиклу на тему «Малефисента: в пошуках добра».

Перед початком конкурсу аніматори провели ігрову програму, яка стала позитивним початком святкового вечора. Маленькі таланти танцювали, розповідали про себе, дефілювали у купальниках і шикарних вечірніх вбраннях, дивували глядачів своїми талантами.

У  шоу також брали участь кращі творчі колективи: вокальна студія «Каприз», танцювальні клуби «8 beat», «Harlem», «Pasadena», «Феєрія», «Action», «Імперія», «Slice». Вперше вхід на подібний захід був безкоштовним.

Всі учасники отримали заохочувальні подарунки, корони і медалі. Переможцями конкурсу в молодшій віковій категорії (4-8 років) стали Моспаненко Платон (4 роки) і Бєлова Ліза (7 років).

У старшій віковій категорії (9-14 років) – Семененко Назар (12 років) і Почеренюк Христина (11 років).

Крім вручених подарунків, дітей очікують фотозйомки для рекламної кампанії кастингів і фінального шоу - конкурсу «Міні Міс і Містер Миколаєва 2016», який пройде в лютому 2016.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/27)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: