Мапа порталу

Фестиваль фізичної культури та спорту «Крок до здоров’я»

1 червня в ДЮСШ №5  Корабельного району відбувся Фестиваль фізичної культури та спорту «Крок до здоров’я», який був присвячений Міжнародному дню захисту дітей .

На урочистому відкритті Фестивалю до учасників та гостей заходу з привітальними словами звернулися голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов та директор ДЮСШ №5 Микола Бардовський. Олександр Цуканов вручив цінні подарунки найкращим спортсменам ДЮСШ №5. За вагомі досягнення в спорті дирекція ДЮСШ №5 нагородила дванадцять своїх вихованців грамотами.

Перед учасниками та гостями заходу виступили творчий колектив  ЗОШ №47 та вихованці спортивної школи. За доброю традицією вшанували пам'ять загиблих воїнів в Другій світовій війні покладанням квітів до пам’ятного знаку висадки десанту К. Ф. Ольшанського.

Об 11 годині розпочалися змагання з волейболу, футболу та легкої атлетики. В змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів. Після закінчення Фестивалю всім переможцям та призерам від адміністрації Корабельного району вручили грамоти, медалі, торти та морозиво.

image

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: