Мапа порталу

Відбувся круглий стіл, на якому обговорили ситуацію щодо виробничого травматизму в Миколаєві

26 травня 2015 в актовому залі управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбувся круглий стіл за участю фахівців управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та страхових експертів відділення виконавчої дирекції ФССНВ та ПЗ України в м. Миколаєві.

До розгляду були представлені питання:  стан виробничого травматизму на підприємствах м. Миколаєва на 01.05.2015 року та його профілактика,   стан виробничого травматизму в АПК, соціально – культурній сфері та на підприємствах деревообробної промисловості  м. Миколаєва, проведення атестації  робочих місць зі шкідливими умовами праці –  соціальний захист працівників   на отримання пільг та компенсацій, колективно - договірне врегулювання.     

Учасники  круглого столу  обговорили виникнення нещасних випадків та їх профілактику. За оперативними даними станом на 01.05.2015   на підприємствах міста Миколаєва відбулося 17 нещасних випадків виробничого характеру: ТОВ СП  «Нібулон», ТОВ МСП «Ніка - Тера», ЖКП ММР «Південь», ПАТ «Миколаївгаз» , ДП НВК «Заря - Машпроект»,  ДП СМП «Октябрьськ», Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ТОВ «Мостозагін № 73» тощо.

  

Департамент праці та соціального захисту

населення Миколаївської міської ради 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: