Мапа порталу

У Миколаєві пройшов благодійний концерт до Міжнародного дня захисту прав дітей

27 травня управлінням у справах сім'ї та молоді Миколаївської міської ради та Обласним благодійним фондом «Доброта і Довіра» було проведено благодійний концерт «На захист прав дитини!», присвячений Міжнародному дню захисту прав дітей. Допомогу і підтримку в проведенні свята надали служба у справах дітей Миколаївської міської ради,  Миколаївський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, управління освіти міської ради.

Незважаючи на робочий день, у палаці «Молодіжний» зібралось багато сімей з дітьми та просто глядачів.

Гостей свята організатори порадували чудовою концертною програмою, а також подарунками для всіх дітей, які відвідали свято. 15 сімей міста, з числа малозабезпечених та таких, які знаходяться в складних життєвих обставинах, були відзначені та нагороджені подарунками.

Голова правління ОБФ «Доброта і Довіра» Валентина Ткаченко привітала всіх присутніх зі святом, відзначивши, що головна мета дорослих -  подарувати дітям щасливе, радісне дитинство, створити всі умови для гармонійного розвитку і самореалізації, відкрити дорогу в майбутнє. Адже щасливі діти - це найкраща нагорода для батьків!

Виконуючий обов’язки начальника управління у справах сім`ї, дітей та молоді міської ради Микола Нікітін привітав гостей заходу від імені міської влади, побажав дітям безтурботних і веселих канікул, наснаги та впевненості батькам, спокою в нашій країні. 

Наприкінці свята всі дітки отримали солодкі гостинці. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/20)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: