Мапа порталу

Юрія Гранатурова обрали головою Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України

Сьогодні в мерії пройшли загальні збори членів Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України. Ключовим питанням порядку денного зборів стало обрання голови регіонального відділення та його заступника.

Виконавчий директор Миколаївського відділення АМУ Тетяна Яблоновська розповіла:

- За пропозицією нашої Асоціації міст України, мерів міст нашої області на ваш розгляд пропонується кандидатура Гранатурова Юрія Ісайовича на посаду голови регіонального відділення Асоціації міст України.

Тетяна Яблоновська охарактеризувала Юрія Гранатурова як людину з багатим досвідом роботи в органах місцевого самоврядування, яка добре розбирається у питаннях міського господарства.

За словами Тетяни Олександрівни, Юрія Гранатурова на посаду голови Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України рекомендували голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, виконавчий директор Асоціації міст України Мирослав Пітцик.

Члени Миколаївського регіонального відділення АМУ проголосували за кандидатуру Юрія Гранатурова.

Заступником голови Миколаївського регіонального відділення АМУ став Вознесенський міський голова Віталій Луков.

Юрій Гранатуров подякував усім за високу довіру та підтримку. Крім того, мер Миколаєва зазначив, що децентралізація, яка проводиться в країні, вже приносить свої плоди. Наприклад, у Миколаєві завдяки реформі спостерігається перевиконання міського бюджету - мінімум на 20 відсотків. Тому, зазначив Юрій Гранатуров, місто зараз має додатковий фінансовий ресурс, який буде перерозподілятися для розвитку міського господарства та інфраструктури.

Юрій Ісайович зазначив, що на даний момент міська влада вирішує кілька пріоритетних завдань. Це ремонт міських доріг. Зараз він у розпалі. І до кінця року ситуація з покриттям магістралей має суттєво покращитися. За словами міського голови, у Миколаєві працюють потужні підрядники, протягом місяця ремонтом доріг міста займуться ще два підрядники.

Також міські служби акцентують увагу на ремонті покрівель комунальних житлових будинків, установку теплових лічильників на будинках. Крім того, завдяки додатковим фінансам буде вирішуватися питання придбання спеціалізованої техніки для прибирання міста, зокрема, снігоприбиральної техніки, сміттєвозів тощо.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/17)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: