Мапа порталу

У Миколаєві готуються до пляжного сезону

25 травня керівник міста Юрій Гранатуров провів робочу нараду з підготовки міських пляжів до літнього сезону.

На нараді були присутні перший заступник міського голови Юрій Андрієнко, заступник міського голови Валентин Гайдаржи, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Герасіменя, директор департаменту житлово-комунального господарства Олексій Коваленко, директор комунального підприємства «Миколаївська ритуальна служба», на балансі якого знаходиться пляж «Стрілка», Михайло Трофанюк.

Для того, щоб підготувати улюблені місця відпочинку миколаївців до літнього сезону, проводиться активна робота з прибирання та благоустрою. Михайло Трофанюк розповів про те, що вже зроблено, і про те, що планується виконати незабаром на найбільш відвідуваному міському пляжі у Центральному районі. Насамперед, працівники «Миколаївзеленгосп» спиляли засохлі дерева і прибрали сухостій. На території пляжу спорудять два навіси, щоб миколаївці, а особливо мами з маленькими дітьми, могли сховатися від пекучого сонця. Юрій Гранатуров зазначив, що надалі навісів має бути більше, адже «Стрілка» дуже популярне місце відпочинку городян і вельми велелюдне влітку. Крім того, мер підкреслив, що на пляжі постійно повинні бути питна вода і морозиво для найменших мешканців Миколаєва. Під навісами розташують лавочки. Уже замовлені кілька великих стаціонарних настилів з дощатим покриттям. Додатково на пляжі розмістять пластикові лежаки-шезлонги і кілька безкоштовних біотуалетів по його периметру.

На території зони відпочинку налагоджено електропостачання, підключена вода. Крім існуючої душової кабіни, мер запропонував спорудити кілька відкритих душових стійок.

Сьогодні проводиться фарбування роздягалень. Вже обладнано місце зберігання інвентарю. Будуть встановлені інформаційні таблички і таблички з наочною агітацією.

На пляжі чергуватимуть рятувальники і медпрацівники. За правопорядком на території простежать співробітники міської міліції.

Для безперебійної роботи пляжної зони на літній період задіють двох чергових. Окремо наймуть людей для щоденного прибирання сміття, вивозити яке будуть також регулярно.  

image

image

image

image

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: