Мапа порталу

Волонтерський квест «Місія здійсненна»

Молодіжна рада Миколаєва, до складу якої входить робоча молодь Об’єднаної компанії РУСАЛ та Спеціалізованого морського порту «Октябрьск», учнівська молодь Корабельного району, за підтримки адміністрації Корабельного району та у рамках грантового конкурсу компанії РУСАЛ «Формула майбутнього» розпочинає реалізацію на території Корабельного району м. Миколаєва проекту «Волонтерський квест «Місія здійсненна».

Головна мета проекту - залучення міської молоді та мешканців району до активної волонтерської та соціально значущої діяльності, спрямованої на покращання життя у  Корабельному районі, виховання небайдужості та допомога соціально незахищеним верствам населення.

Захід реалізовується у форматі квесту (пригодницької гри) – інтерактивної історії, ключове місце в якій займають різноманітні завдання – «місії», які повинні виконати учасники, використовуючи всі свої вміння та навички: від знань, здобутих у школі, до особистих талантів. У результаті планується залучення до активної волонтерської діяльності молоді та мешканців району не менше 250 осіб. Проект дасть змогу надалі створювати волонтерські гуртки у  Корабельному районі, виявити активну та небайдужу до оточуючих молодь, яка буде залучатися до подальшого проведення заходів, буде слугувати хорошим прикладом для інших громад та дасть поштовх до створення Колегії молодих фахівців при голові адміністрації Корабельного району, яка об’єднає молодь для створення ідей, спрямованих на поліпшення умов життя у Корабельному районі м. Миколаєва. 

Квест стартував 23 травня 2015 року о 10 годині на території Балабанівського лісу у Корабельному районі. Взяли участь ­3 команди. До програми урочистого відкриття входили: презентація команд учасників, танцювальний флеш-моб, спортивно-розважальні змагання. Голова адміністрації Олександр Цуканов привітав з початком квесту.

На завершення учасники квесту взяли участь у акції “Зробимо наш ліс чистим!”. 

Адміністрація Корабельного району


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: