Мапа порталу

Дитяче містечко «Казка» «фестивалить»: з відкриттям регіонального фестивалю-конкурсу учасників привітав керівник міста Юрій Гранатуров

Сьогодні дитяче містечко «Казка» було сповнене сміху, яскравих фарб і музики! Тут стартував IV регіональний фестиваль-конкурс «Казкова гра». З відкриттям фестивалю дітей - учасників з різних міст України привітав «головний чарівник міста Миколаєва» - так представила його дітлахам ведуча свята - міський голова Юрій Гранатуров.

- Найулюбленішому місцю відпочинку всіх наших дітей виповнилося 33 роки. І мало яке місто України може похвалитися таким дитячим комплексом, - зазначив Юрій Ісайович. - Він був побудований методом «народного будівництва», і міська влада підтримуватиме «Казку» й надалі: будемо реконструювати її і розвивати. Адже наша головна радість - діти. І ми все будемо робити саме для них.

Олена Вікторівна Шевченко, директор дитячого містечка «Казка», розповіла, що в ході фестивалю будуть представлені дитячі ігрові програми, квести, спортивні програми. Боротьба на майданчиках триватиме три дні і вже в суботу відбудеться заключний концерт та нагородження переможців.

Організатори заходу - управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради, власне, дитяче містечко «Казка». Партнери - телеканал «Март», газета «Вечірній Миколаїв», молодіжний народний театр «СТУК».

Фестиваль-конкурс «Казкова гра» присвячений 33-річчю дитячого містечка «Казка». У ньому беруть участь команди Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, колектив «Школи Дитячого ТВ», загальноосвітніх шкіл №3 і №16 міста Миколаєва, школи міста Первомайська, бібліотеки ім. Лягіна і філії бібліотеки №2.

У відкритті фестивалю також взяли участь заступник міського голови Євген Шевченко, голова адміністрації Заводського району В'ячеслав Карцев, начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради Лілія Заворотня.

Концерт з нагоди відкриття, безперечно, вдався – про це свідчили захоплені дитячі посмішки та дружні оплески, якими винагороджували кожного маленького артиста.

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/10)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: